ברוח יום האהבה ,הוולנטיין דיי, חברת רהיטי דורון מציעה מגוון אקססוריז עם צבעי האהבה אדום וורוד שיוסיפו טאצ' עיצובי בחלל, ביניהם: כריות נוי, מצעים, מדבקות קיר, כסאות , כורסאות, הדומים וספות.
בין הפריטים שבקולקציה ניתן למצוא: מדבקת קיר של רקדנית ורודה המפזרת לבבות בריקוד האהבה, כריות נוי מגוונות – כרית ורודה מעוטרת בכפתורים ופאצ'ים, כרית עם נעלי ריקוד על רקע ורוד או כרית עם דגל אנגליה, מצעים איכותיים עשויים 100% כותנה הכוללים סדין, ציפה וציפית בגדלים שונים בהתאם לחדר ילדים או נוער בוורוד ועוד.
בנוסף: כיסא מעוצב מפלסטיק קשיח ואיכותי וכן כורסא והדום תואמים, המוסיפים נקודת צבע בחלל ומשלים את מראה החדר, ספה מתכווננת מעוצבת ונוחה, בעלת מנגנון כוונון מיוחד עם 5 מצבים החל משכיבה ב- 180 מעלות ועד ישיבה זקופה. הספה מונחת על הרצפה ומיועדת לישיבה ייחודית וחווייתית.
מחירים:
מדבקות קיר: 99-129 ₪
כריות נוי- 79-99 ₪
מצעי מעצבת – 350 – 370 ₪
כסאות: 220 ₪
ספה מתכווננת (דגם שוקולד) – 290 ₪
כורסאות- 370 ₪
הדומים- 200 ₪